Υποψήφιοι Ανθούσας

ΑΓΓΕΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Γεννήθηκα πριν 22 χρόνια και μεγάλωσα στην Ανθούσα όπου διαμένω μέχρι και σήμερα. Εργάζομαι καθημερινά στον Ιδιωτικό Τομέα και είμαι πατέρας ενός ανήλικου Τέκνου.
Είμαι απόφοιτος Γυμνασίου.

ΑΦΕΝΤΟΥΛΗ ΑΡΕΤΗ

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Γεννήθηκα το 1966 στην Κηφισιά. Είμαι παντρεμένη  με τον δικηγόρο Νίκο Γλυνό και είμαι μητέρα ενός αγοριού που είναι μαθητής του Γυμνασίου μας. Εργάζομαι ως καθηγήτρια ξένων Γλωσσών.  Σπούδασα εκπαιδευτική ψυχολογία και «κριτική σκέψη» στο  Η.A.U  , με  εξειδικευμένα σεμινάρια.   Από το  2003 μένω στην  Ανθούσα .  Για δύο συνεχόμενες διετίες υπήρξα Ταμίας  και Πρόεδρος αντίστοιχα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων  του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου  μας  ενώ  από τον Νοέμβριο του 2018 είμαι Πρόεδρος του Γυμνασίου Ανθούσας.

  Η συνεχής ενασχόλησή μου με τα κοινά της πόλης μας από την δική μου πλευρά,  με ώθησε στην απόφαση να συμπαραταχθώ στον συνδυασμό «Μια πόλη για όλους» με επικεφαλής τον Θανάση Ζούτσο και να είμαι υποψήφια για το Τοπικό Συμβούλιο της Ανθούσας.

ΚΑΛΛΕ ΣΟΦΙΑ

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Γεννήθηκα το 1986, και μεγάλωσα στην Ανθούσα, όπου κατοικώ μέχρι σήμερα. Σπούδασα Γαλλική Γλώσσα και Φιλολογία στο ΑΠΘ.  Σήμερα, εργάζομαι σε ιδιωτικό εκπαιδευτήριο.
Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου, συμμετείχα ενεργά στο φοιτητικό κίνημα και οι συμφοιτητές μου με ανέδειξαν Πρόεδρο του Συλλόγου Φοιτητών Γαλλικής Φιλολογίας επί σειρά ετών.
Το έντονο ενδιαφέρον μου για τα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα, μου έδωσε το κίνητρο να συνεχίσω τις σπουδές μου στο Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας από το 2011 ως το 2012. 
Η αγάπη και το ενδιαφέρον για τον τόπο μου, με ώθησε το 2013 να ενταχθώ στον συνδυασμό «Μια Πόλη για Όλους» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Παλλήνης, Θανάση Ζούτσο και να συμμετάσχω ενεργά στις εκλογές του 2014. Ως τοπική σύμβουλος Ανθούσας, παρακολουθώ έντονα τα ζητήματα, που αφορούν την Ανθούσα, αλλά και τον Δήμο Παλλήνης συνολικότερα. 
Στις επερχόμενες εκλογές είμαι υποψήφια και πάλι για το Τοπικό Συμβούλιο της Ανθούσας.

ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Γεννήθηκα στην Αθήνα και κατοικώ στην Ανθούσα απο το 1992 μεχρι σήμερα, έχω δύο αγόρια , τον Αδάμ και τον Θοδωρή. 

Εχω εργαστεί σε 7 πολυεθνικές εταιρείες ως διευθηντής πωλήσεων

Σήμερα διατηρώ εμπορικό κατάστημα μαζι με τα παιδιά μου στην παλλήνη

Πιστεύω στον σημερινό δήμαρχο Κο Ζούτσο για οτι κάνει στην πόλι μας και θα προσπαθήσω να βοηθήσω στην προσπάθεια να γίνουν οι στόχοι μας πραγματικότητα

ΚΟΥΖΕΛΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο Κουζέλης Παντελής μεγάλωσε στην Πετρούπολη Αττικής και είναι κάτοικος Ανθούσας  από το 2005 μέχρι και σήμερα. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Είναι Πτυχιούχος Πληροφορικής και ομιλεί Αγγλικά και Ιταλικά. Έχει εργαστεί για πολλά χρόνια ως ιδιωτικός υπάλληλος, ελεύθερος επαγγελματίας (Σύμβουλος Πληροφορικής) και επιχειρηματίας. Υπήρξε υπάλληλος της Βουλής από 1/11/2013 – 03/2015. Κίνητρο για την συμμετοχή του στην τοπική αυτοδιοίκηση υπήρξε το ενδιαφέρον του για την πρόοδο και την ανάπτυξη του ενιαίου Δήμου Παλλήνης.

ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Γενήθηκα και μεγάλωσα στην Σάμο.Είμαι μόνιμος κάτοικος Ανθούσας από το 2000.

Εργάζομαι από το 1991 μέχρι και σήμερα σε πολυεθνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τουρισμό.Είμαι παντρεμένος με την Βασιλική Κόλλια και έχουμε δύο παιδιά τον Δημήτρη μαθητή της Γ΄ Λυκείου και τον Νικόλα μαθητή της Γ’ Γυμνασίου.Με τα κοινά ασχολούμε από το 2010 .Διετέλεσα πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού και του Νηπιαγωγείου Ανθούσας από το 2010 έως το 2012 και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων  του Γυμνασίου Ανθούσας από το 2014 έως το 2016 καθώς επίσης ήμουν εκπρόσωπος των σχολείων μας στην Ένωση Γονέων του Δήμου Παλλήνης  για τέσσερα χρόνια.

ΜΙΓΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ονομάζομαι Νικόλαος Μιγλάκης Βίγλης,γεννήθηκα στην Αθήνα και κατάγομαι από τα Χανιά Κρήτης.

Είμαι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού,μένω στην Ανθούσα τα τελευταία 14 έτη και τα παιδικά μου χρόνια έζησα στην Παλλήνη.

Είμαι απόφοιτος Εμπορικού Ναυτικού με την ειδικότητα του μηχανικού και εργάζομαι σε μία πολυεθνική εταιρεία πετρελαίων ως προιστάμενος διακίνησης.

Γνωρίζοντας την Ανθούσα,κατάλαβα από πολύ νωρίς τις ιδιαιτερότητες που έχει.Αυτό μου έδωσε το ερέθισμα να ασχοληθώ με τα κοινά ξεκινώντας από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων οπού είμαι Πρόεδρος.

Επίσης ασχολούμαι και με τον Εξωραιστικό Σύλλογο σαν μέλος.

Ζητώ την εμπιστοσύνη σας και θέλω να σας εκφράσω την βούλησή μου για διαρκή προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών.

ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Σπούδασε κλασικό πιάνο στο Εθνικό Ωδείο Περιστερίου όπου και εργάστηκε σαν καθηγήτρια πιάνου για μια δεκαετία.Τα τελευταία 15 χρόνια διδάσκει πιάνο στο Τονικό Ωδείο Παλλήνης. Από το 2001 είναι μόνιμη κάτοικος Ανθούσας. Δραστηριοποιήθηκε στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ανθούσας ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. και συμμετείχε σε παραστάσεις στην Θεατρική Ομάδα Ανθούσας.Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Μίχα, αρχιμουσικό στην Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων και έχει δύο αγόρια.

ΜΠΕΜΠΕΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Γεννημένη το 1976 στην Αθήνα, μεγάλωσε και ζει στην Ανθούσα από το 1979, όπου μεγαλώνει τις κόρες της Σοφία και Πηνελόπη.

Απόφοιτη του Γενικού Λυκείου Παλλήνης το 1993.

Το 1998 ολοκλήρωσε τις σπουδές της, στο τμήμα «ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ , με ειδικότητα στην συντήρηση έργων τέχνης,  στο Κολλέγιο Ανθρωπιστικών Επιστημών Αθηνών, και την ίδια χρονιά στο ΙΕΚ ΠΑΛΛΗΝΗΣ με ειδικότητα  «ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΉΣ»

Από το 2014 έχει παρακολουθήσει σεμινάρια κοπτικής ραπτικής, κατασκευής πάνινης κούκλας και κατασκευάζει θεατρικά κουστούμια, σκηνικά , κουκλοθέατρο κ.α

Συμμετέχει και στηρίζει τις εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Ανθούσας.

Κι έχει ντύσει παραστάσεις του Νηπιαγωγείου Ανθούσας.

ΜΠΟΖΩΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πτυχιούχος Οικονομικού Νομικής. Συνεχίζω τις σπουδές μου ως Νηπιαγωγός και βρίσκομαι στο στάδιο του πτυχίου. Από τις μέχρι τώρα πολιτικές, πολιτιστικές και οικονομικές δραστηριότητές μου, έχω καταλάβει και αισθάνομαι ότι στα ΑΠΛΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ….