Υποψήφιοι Ανθούσας

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Κατοικεί στην Ανθούσα από τη δεκαετία του 1960. Πρωταθλητής Ελλάδος στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, πτυχιούχος μηχανικός, και επιχειρηματίας. Για τη συμμετοχή του στα κοινά κίνητρό του υπήρξε και εξακολουθεί να είναι το ενδιαφέρον του για την πρόοδο και την ανάπτυξη του του Δήμου μας. Από το 2006 και μέχρι 31-12-2010 διετέλεσε Κοινοτικός Σύμβουλος Ανθούσας και σύμβουλος του Αθλητικού Οργανισμού Ανθούσας, ενώ από το 2003 έως το 2010 ήταν υπεύθυνος της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Ανθούσας.

Έχει διατελέσει πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Ανθούσας, καθώς και πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Ανθούσας.

Στον Καλλικρατικό Δήμο προσφέρει τις υπηρεσίες του από τη θέση του Προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής από τις 01-01-2011 έως και σήμερα.

Διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης για πέντε έτη.

ΜΑΝΑΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ)

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1968. Από τότε έως το 2000 ήμουν κάτοικος Γέρακα και από το 2000 έως και σήμερα είμαι κάτοικος Ανθούσας.

Είμαι παντρεμένος με τη Σταυρούλα Καβαλιώτου και έχουμε 2 κόρες.

Έχω εργαστεί ως επαγγελματίας οδηγός βαρέων οχημάτων για 25 χρόνια. Ήμουν στα ιδρυτικά μέλη του Εξωραϊστικού συλλόγου “Ατλαντίς” στην Ανθούσα όπου είχα διατελέσει και αντιπρόεδρος έως και το 2014. Εκλέχτηκα με το συνδυασμό “Μια πόλη για όλους” το 2014 ως αντιπρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Ανθούσας.

Έχω εργασθεί με ζήλο για το καλό της Ανθούσας, έχουμε πετύχει μαζί σημαντική πρόοδο στην κάλυψη των αναγκών της περιοχής μας και επιδίωξή μου είναι η συνέχεια της εξέλιξης της.

Στόχοι μου είναι: α)η αναβάθμιση του δημοτικού συμβουλίου που θεωρώ πολύ σημαντικό κομμάτι της λειτουργίας του Δήμου, β)η αναβάθμιση των υποδομών της περιοχής μας και γ)η βελτίωση της οδικής και ατομικής Ασφάλειας.