Δημόσια Ασφάλεια

Με σκοπό την προστασία της δημοτικής περιουσίας αλλά και την ενίσχυση του αισθήματος της δημόσιας ασφάλειας, έχουμε δημοπρατήσει υπηρεσία φύλαξης δημοτικών κτηρίων και εγκαταστάσεων με 200 σημεία περιπολίας και άμεση ανταπόκριση σε περίπου 110 σημεία όπου θα εγκατασταθούν ή έχουν ήδη εγκατασταθεί συναγερμοί συνδεδεμένοι με ένα ενιαίο κέντρο λήψης σημάτων. Τέσσερα (4) περιπολικά οχήματα με ειδική σήμανση, φάρους και εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό θα περιπολούν τις βραδινές ώρες σε όλο τον Δήμο Παλλήνης, εξασφαλίζοντας άμεση ανταπόκριση σε συμβάντα και ενημερώνοντας άμεσα το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα για όποιες ύποπτες κινήσεις υποπέσουν στην αντίληψή τους.  Σε συνδυασμό με την αύξηση της φωτιστικής ισχύος του Δημοτικού φωτισμού με καινούργια φωτιστικά  LED ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα σημεία της πόλης δημιουργούμε συνθήκες αποτροπής της παραβατικότητας και προάγουμε το αίσθημα  ασφάλειας των κατοίκων.

Αναλυτικότερα:

Υπογράφουμε σύμβαση με Υπηρεσίες Φύλαξης (SECURITY) για όλες τις Δημοτικές Εγκαταστάσεις και τα Δημοτικά Κτήρια, με 200 σημεία περιπολίας και άμεση ανταπόκριση από τέσσερα (4) περιπολικά , τα οποία θα διέρχονται από το σύνολο σχεδόν του δημοτικού οδικού δικτύου.

Αντικαταστήσαμε πάνω από 5.400 φωτιστικά παλαιάς τεχνολογίας με νέα τύπου LED, τα οποία εκτός από ασφάλεια, μέσω του άπλετου φωτισμού, εξασφαλίζουν μεγάλο οικονομικό και περιβαλλοντικό όφελος για τον Δήμο.

Τοποθετήσαμε 121 νέους προβολείς LED σε υποφωτισμένα σημεία του Δήμου.

Στις πιστοποιημένες Παιδικές Χαρές πλέον, τοποθετούνται σιδερένιοι φράχτες, όπως προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία.

Τοποθετήσαμε και συνεχίζουμε την εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας σε 110 σημεία Δημοτικών και Εκπαιδευτικών Δομών, ώστε τις ώρες μη λειτουργίας τους να ασφαλίζονται οι χώροι τους.

Συνολικό Έργο