Υποψήφιοι Γέρακα

ΑΒΑΡΚΙΩΤΗΣ ΦΩΤΙΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967.Κατοικεί στον Γέρακα από το 1978.Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος Γέρακα το 2002 και εκλέγεται συνεχώς μέχρι σήμερα. Εχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Γέρακα με αντικείμενο την καθαριότητα τα έτη 2007 2008 2010 ενώ το2009 είχε τις ίδιες αρμοδιότητες ως Εντεταλμένος Σύμβουλος.Εχει διατελέσει Πρόεδρος των Βρεφονηπιακών Σταθμών και ΚΑΠΗ το 2012.Από τον Ιούλιο του ίδιου έτους και ως τον Φεβρουάριο του 2017 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Αναπληρωτής Δημάρχου του Δήμου Παλλήνης. Από τον Μάρτιο του 2017 μέχρι σήμερα είναι Πρόεδρος των Βρεφονηπιακών Σταθμών και ΚΑΠΗ του Δήμου Παλλήνης.

ΑΝΔΡΕΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Γεννήθηκα στο χωριό Βούλπη της Ευρυτανίας και κατοικώ στο Γέρακα από το 1976. Είμαι αυτοκινητιστής (συνταξιούχος) και δραστηριοποιούμαι επί 19 χρονιά στον Σύλλογο “Άγιος Τιμόθεος”, όπου έχω διατελέσει πρόεδρος και σήμερα είμαι αντιπρόεδρος του Συλλόγου. Ασχολούμαι καθημερινά με τα κοινά και έχω τη διάθεση να εργαστώ για την συνεχή βελτίωση της πόλης μας.

ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗ-ΚΟΦΙΝΙΩΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ονομάζομαι Αλεξάνδρα Αντωνακάκη-Κοφινιώτη και έχω γεννηθεί στην Αθήνα το 1968 και έχω καταγωγή από τη Σίφνο. Είμαι παντρεμένη με τον Αντώνη Αντωνακάκη, και έχουμε αποκτήσει δύο αγοράκια 18 και 16 ετών.

Σπουδές: Γραμμικό Σχέδιο, Δημοσιογραφία & Δημόσιες Σχέσεις, Προγραμματισμό Η/Υ, Διοίκηση Επιχειρήσεων & Οργανισμών.

Από τον Ιανουάριο του 1989 ως σήμερα είμαι στέλεχος της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης (Σύμβουλοι Φορέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης). Η επαγγελματική πορεία μου είναι: Τμήμα Δημοτικών Επιχειρήσεων, Τομέας Διαχείρισης και Ανάπτυξης Περιβάλλοντος, Διεύθυνση Ανάπτυξης & Οικονομικών T.A. όπου ασχολήθηκα με Ευρωπαϊκά Προγράμματα όπως Φιλοξενία Παιδιών και 3ης Ηλικίας από το εξωτερικό, Βοήθεια στο Σπίτι και από το 2012 μέχρι τώρα με το Πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» καθώς και στην Διεύθυνση Οικονομικής Ανάπτυξης, Οργάνωσης και Περιβάλλοντος με το Πρόγραμμα της Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

ΒΑΒΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Κατοικεί στο Γέρακα από το 1970. Κατάγεται από τη Νάουσα της Πάρου. Είναι πατέρας δύο παιδιών, εκ των οποίων η μία κόρη είναι πτυχιούχος  κοινωνιολογίας και η δεύτερη κόρη σπουδάζει ναυτιλιακά. Εργάστηκε ως μηχανικός αυτοκινήτων τα τελευταία 32 χρόνια σε αντιπρόσωπο της TOYOTA ΕΛΛΑΣ α.β.ε.ε. Σήμερα είναι ελεύθερος επαγγελματίας και δραστηριοποιείται στις επισκευές αυτοκινήτων. Έχει βραβευτεί ως μηχανικός αυτοκινήτων στη 3η θέση (1993), ως τεχνικός σύμβουλος στη 4η θέση (1996), με τον ίδιο τίτλο στη 2η θέση  (1997) και ως προϊστάμενος εργοδηγός στη 2η θέση (1998) σε πανελλαδικό επίπεδο. Έχει διατελέσει ταμίας στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 4ου δημοτικού σχολείου Γέρακα. Υπήρξε ιδιοκτήτης καταστήματος παιδότοπου στο Γέρακα (1999-2004).

ΒΑΡΚΑΡΗ ΑΡΓΥΡΩ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 Γεννήθηκα στην Αθήνα και από το 1997 ( 22 χρόνια) είμαι μόνιμη κάτοικος Γέρακα.

Πτυχιούχος Τ.Ε.Ι Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Έχω εργαστεί από το 1984 στο Ε.Τ.Α.Α. ( Ενιαίο ταμείο Μηχανικών , Ιατρών και Δικηγορών).

Εκλεγμένη πρόεδρος των εργαζομένων επί σειρά ετών στο Σύλλογο των υπαλλήλων και μέλος της Ομοσπονδίας μας.

Έχω διατελέσει στο παρελθόν μέλος στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων στο 3ο Δημοτικό και στην συνέχεια στο 1ο Γυμνάσιο Γέρακα.

Είμαι παντρεμένη με τον Αναστάσιο Γιαννακουλάκο και έχουμε δυο κόρες την Μάρθα και την Μαριλένα.

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Ηλεκτρονικός, με 37 χρόνια εργασίας στον ιδιωτικό τομέα.

Αντιδήμαρχος Πρασίνου, Διαχείρισης Προγράμματος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων, Παιδικών Χαρών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας.

Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης από το 2014

Τοπικός Σύμβουλος Γέρακα από το 2010 έως το 2014

Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Γέρακα και κατόπιν Δήμου Παλλήνης

Από το 1999 έως το 2007 Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γέρακα “Η ΠΗΓΗ”

Από το 2007 έως το 2014 Διευθυντής της τοπικής εφημερίδας “Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΓΕΡΑΚΑ”

Με συνεχή κοινωνική και πολιτική δράση 35 χρόνων μέσα από μαζικούς φορείς.

Γεννήθηκε στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης και κατοικεί στο Γέρακα από το 1963.

Είναι παντρεμένος με την Κική Γκιουλάκη και έχουν ένα γιο 27 ετών.

 

ΔΙΑΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Κατάγομαι από την Κρήτη, γεννήθηκα στην Αθήνα και κατοικώ στο Γέρακα από το 2002 έως σήμερα. Είμαι παντρεμένη με τον Επ.Αδαμακόπουλο ,Χημικό Μηχανικό και μητέρα δύο αγοριών. Είμαι πτυχιούχος ΙΕΚ Η/Υ, Αγγλικής και Γερμανικής γλώσσας . Έχω εργαστεί στην Εθνική Στατιστική Υπηρεσία, στη  Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και στο Πολεμικό Ναυτικό ως Πολιτικό Προσωπικό. Έχω  διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα 2013-2016.Είμαι  Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Λυκείου Γέρακα ,Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Γέρακα, Γραμματέας του Συλλόγου Κρητών Ανθούσας-Γέρακα-Παλλήνης «Η ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ», Μέλος Δ.Σ. Εξωραϊστικού Συλλόγου «Πηγή», Γραμματέας Σχολικής Επιτροπής Α΄ Βάθμιας Δήμου Παλλήνης.

ΚΑΡΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965. Κατοικεί στον Γέρακα από το 1974. Παντρεμένος με δύο παιδιά. Έχει σπουδάσει Κοινωνιολογία και είναι Τραπεζικός σε Διευθυντική θέση.

Εκλέχτηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος Γέρακα το 1994 και έκτοτε εκλέγεται συνεχώς μέχρι σήμερα.

Επί σειρά ετών Πρόεδρος του Συλλόγου Γέρακα «Η ΠΗΓΗ» και εκδότης της Φωνής του Γέρακα. Υποψήφιος Δήμαρχος Γέρακα το 2002.

Διατηρεί από το 2007 το δικό του site, το www.dimitriskarras.com, με καθημερινή ενημέρωση.

ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ (ΣΙΑ)

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Γέρακα. Είναι παντρεμένη με τον Αλέξη Δαγκλή (ιδ. Υπάλληλο) και έχουν τρεις κόρες, εκ των οποίων οι δύο είναι μαθήτριες δημοτικού και γυμνασίου αντίστοιχα, και η τρίτη εργάζεται ως chef.

Έχει αποφοιτήσει από το ΙΕΚ “Ιπποκράτειος”, με ειδικότητα βοηθός βρεφονηπιοκόμων, και από το Τμήμα Προγραμματισμού & Χειρισμού Η/Υ της Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής Κορωπίου. Τα τελευταία 20 χρόνια εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος, σε καταστήματα υπεραγορών.

Από το 2014 έως σήμερα συμμετέχει ως μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Παλλήνης (ΟΠΑΚΜ Δ.Π.) και είναι μέλος της Κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου Παλλήνης. Τέλος, είναι μέλος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

ΚΥΠΡΙΩΤΗ-ΜΠΑΛΤΖΩΗ ΒΑΡΒΑΡΑ (ΡΟΥΛΑ)

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Η Κυπριώτη – Μπαλτζώη Βαρβάρα (Ρούλα) γεννήθηκε στην Αθήνα το 1963. Μεγάλωσε στον λόφο του Φιλοπάππου και είναι κάτοικος του Γέρακα από το 1976. Είναι κόρη του Γεωργίου και της Μαρίνας Κυπριώτη. Τελείωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση στον δήμο της Αγίας Παρασκευής. Από το 1988 δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας και από το 2012 διατηρεί εμπορικό κατάστημα στον Γέρακα. Υπήρξε σύζυγος του αποθανόντος Γεωργίου Μπαλτζώη και έχει τρία παιδιά, δύο κόρες και έναν γιο. Έχει εκλεγεί στο τοπικό συμβούλιο του Γέρακα κατά την θητεία 2014 έως 2019.

ΜΕΛΙΣΣΑ-ΚΟΛΛΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Γεννήθηκα στην Αθήνα και κατοικώ στο Γέρακα από το 1995.

 Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Πτυχιούχος Πανεπιστημίου Αθηνών.

 Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Γέρακα από 1/1/2003 έως 31/12/2010,και στη συνέχεια, με την ενοποίηση των Δήμων, Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Παλλήνης, έως και σήμερα.

 Αντιδήμαρχος Παιδείας από 1/1/2014 έως 28/02/2017

 

 Ως Δημοτική Σύμβουλος έχω διατελέσει:

 Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου
Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου
Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής

 Εργάζομαι ως καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Είμαι παντρεμένη με τον Αλέξη Κόλλια και έχω δύο κόρες την Αδαμαντία, Φοιτήτρια Οδοντιατρικής Α.Π. Θεσσαλονίκης και την Αναστασία, Λογοθεραπεύτρια,  απόφοιτο τμήματος Λογοθεραπείας ΑΤΕΙ Πάτρας..

ΜΟΥΡΤΖΙΑΠΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α’βάθμιας Εκπαίδευσης.Γεννήθηκε στη Γρανίτσα του Δήμου Αγράφων Ευρυτανίας. Κατοικεί στο Γέρακα (Γαργηττό) απο το 1999. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών, του Δημήτρη (32 ετών, οικονομολόγος) και του Βασίλη (30 ετών, κινησιοθεραπευτής). Είναι συνταξιούχος Νοσοκομειακός β. Φαρμακοποιός. Την περιόδο 2001-2003 διατελεί γραμματέας του Συλλ. Γονέων και κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Γέρακα και την περίοδο 2003-2006 αντιπρόεδρος του Συλλ. Γονέων και Κηδεμόνων 2ου Λυκείου Γέρακα. Η αγάπη για τον τόπο που μένει τον φέρνει κοντά στο δημότη με ήθος και συνέπεια, όρεξη για δουλειά και διάθεση προσφοράς πέρα από κομματικές σκοπιμότητες.

ΜΠΑΡΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Ήπειρο. Στο Δήμο Παλλήνης εγκαταστάθηκα με την οικογένεια μου, μόνιμα το 1999. Είμαι απόφοιτος Λυκείου και απόφοιτος της σχολής Εργοδηγών δομικών έργων, με μετεκπαίδευση ενός έτους στη ΣΕΛΕΤΕ. Εργάστηκα στο παρελθόν ως υπεύθυνος Εργοδηγός στις τεχνικές εταιρίες Γεωέρευνα και Υδροτεχνική. Στη συνέχεια στον Ο.Σ.Ε και στην Ε.Υ.Δ.Α.Π. Τα τελευταία όμως χρόνια μέχρι και σήμερα ασχολούμαι επαγγελματικά με το Δημοτικό τραγούδι μέσα από τον “κοσμικό χώρο” που λέγεται “ΑΓΡΙΜΙΑ” και με πολιτιστικές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα. Είμαι Αντιδήμαρχος και θα είμαι πάλι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης, στον συνδυασμό  “Μια πόλη για όλους” με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θανάση Ζούτσο. Η θέση μου στο ψηφοδέλτιο, είναι θέση μάχης. Μια αυτοδιοίκηση σύγχρονη, δίκαιη, αποτελεσματική, είναι το όραμά μου.

ΜΠΟΥΛΜΠΑΣΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Γεννήθηκε το 1955 στην Αμαλιάδα Ηλείας. Είναι παντρεμένος, πατέρας δύο παιδιών φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Κατοικεί στο Γέρακα από το 2001. Γιατρός Πνευμονολόγος, Διευθυντής στην Πνευμονολογική Κλινική του «Ευαγγελισμός» .

Εργάζεται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ( ΕΣΥ ) από το 1984.

Υπήρξε εκλεγμένο μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Ιατρών Ελλάδας και στο Δ.Σ της ΕΙΝΑΠ.

 Δύο χρόνια ήταν υπεύθυνος στο ιατρείο διακοπής καπνίσματος στα Δημοτικά Ιατρεία Παλλήνης, σε εθελοντική βάση.

Έχει οργανώσει και συμμετάσχει σε εθελοντικές αποστολές ιατρών στα Μέθανα και στα νησιά του Αιγαίου.

Έχει συμμετοχές σε Ελληνικά και διεθνή συνέδρια, με ομιλίες, δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις.

Η κοινωνική και πολιτική του δράση αρχίζει από τα χρόνια της δικτατορίας. Συμμετέχει ενεργά στους αγώνες του συνδικαλιστικού κινήματος, σε παρεμβάσεις για την διάσωση των ελεύθερων χώρων ( Λόφος κεραίας – Άλσος Ευαγγελισμού κ.α ) και σε φορείς πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

Από το 2001 ασχολείται ενεργά με την αυτοδιοίκηση. Ήταν επικεφαλής της Κίνησης Πολιτών Γέρακα και της Δημοτικής Οικολογικής Συνεργασίας.

Έχει εκλεγεί δυο φορές Δημοτικός Σύμβουλος και είναι Γραμματέας του Προεδρείου  του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης.

ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Έχω σπουδάσει πληροφορική, managεment, marketing και διακόσμηση.

Ευαισθητοποιημένος με την μάστιγα των ναρκωτικών, έχω διατελέσει στο παρελθόν μέλος της Ιθάκης και  του  Ονήσιμου.

Εχω διατελέσει Πρόεδρος των ποδοσφαιρικών σωματείων Πανσταυραϊκός όπου και πήραμε δυο Πρωταθλήματα, της Ενωσης Γέρακα και της ομάδας Βόλευ του Γέρακα.

Αντιπρόεδρος  στον πολιτιστικό σύλλογο Γέρακα Αλέξανδρο  Παπαδιαμάντη και μέλος των πολιτιστικών συλλόγων   Αγιος Ιωάννης Θεολόγος και Πηγή .

Ιδρυτικό μέλος του Φιλοζωικού Σωματείου  Ανθούσας-Γέρακα-Παλλήνης Stray Gerakas – Justice For Animals.

Πρόεδρος της Εθελοντικής Ομάδας “Ο άνθρωπος για τον Άνθρωπο “ με κύριο μέλημα εδώ και πέντε χρόνια, συσίτια και ένδυση στους άστεγους στο κέντρο της Αθήνας.

Μέλος του ΠΑΣΟΚ απο το 1984 έως και σήμερα. Έχω διατελέσει εκλεγμένο όργανο αρκετές φορές με πολλές αρμοδιότητες , πιο πρόσφατες σε αυτές του ΚΙΝΑΛ Παλλήνης.

Στα κοινά του Δήμου μας, ασχολούμαι απο τα 22 μου, έχω κατέβει 5 φορές υποψήφιος και έχω εκλεγεί την 1 όπου και ήμουν Γραμματέας του Δημοτικού συμβουλίου.

ΠΥΡΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πολιτικής Προστασίας και Κοιμητηρίων Δήμου Παλλήνης. Γεννήθηκα στη Νέα Ιωνία από πρόσφυγες γονείς και εγκαταστάθηκα στο Γέρακα το 1980 με την οικογένεια μου. Δουλεύοντας από πολύ μικρή ηλικία, δραστηριοποιήθηκα επαγγελματικά στην περιοχή στον τομέα του εμπορίου υλικών υποδομών, δημιουργώντας μια οικογενειακή επιχείρηση, την οποία σήμερα έχουν αναλάβει τα δύο μου παιδιά. Στα κοινά ασχολήθηκα πρώτη φορά το 1998 ως Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό του πρ. Δημάρχου, Γιάννη Παπαδογεωργάκη. Από το 2006 συμπορεύομαι με το Δήμαρχο, Θανάση Ζούτσο με κινητήριο στοιχείο την αγάπη για την πόλη μας. Πάντα μου άρεσε να εμπιστεύομαι ανθρώπους, που έχουν λόγο, δύναμη και διάθεση για δημιουργία. Για αυτό και συμμετέχω στον αγώνα για να εξασφαλίσουμε για εμάς και τα παιδιά μας, Μια Πόλη για Όλους.

ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Γεννήθηκα στη Μεγάλη Βρύση Ηρακλείου Κρήτης, από γονείς αγρότες, κατοικώ στο Γέρακα πολλά χρόνια. Πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Άσκησα τη δικηγορία στην Αθήνα επί 40 χρόνια, αναλαμβάνοντας μεγάλες και δύσκολες υποθέσεις. Υπήρξα μέλος σε επιτροπή του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Διετέλεσα Νομικός Σύμβουλος στο Νοσοκομείο «Ανδρέας Συγγρός» επί 20 χρόνια και μέλος του Δ.Σ. του Αερολιμένα Αθηνών.

 Είμαι ενεργό Μέλος των Συλλόγων Κρητών του Δήμου μας.Παντρεμένος, έχω δύο κόρες και τέσσερα εγγόνια.

Ζητώ τη στήριξή σας για να μπορώ από την επόμενη μέρα των εκλογών, να προσφέρω, με εποικοδομητικές προτάσεις και πράξεις, στην καλυτέρευση και την αναβάθμιση των συνθηκών ζωής, όλων των δημοτών του Δήμου μας.

Τηλ. Επικοινωνίας: 6974-572.886
Email: zaxarias.seliniotakis@gmail.com

ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο Μανώλης Στεφανάκης είναι ιατρός καρδιολόγος και δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης. Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1963 από μητέρα Πόντια και πατέρα Κρητικό. Εργάζεται ως ιδιώτης ιατρός καρδιολόγος στον Γέρακα. Την περίοδο 1998 – 2002 διατελεί Νομαρχιακός Σύμβουλος Ανατολικής Αττικής, έχοντας εκλεγεί 3ος σε σταυρούς. Το 2002-2004 εκλέγεται πρώτος σε σταυρούς στις δημοτικές εκλογές του δήμου Γέρακα και διατελεί Αντιδήμαρχος πολιτισμού ενώ οργανώνει την Τράπεζα Αίματος του δήμου. Παράλληλα διατελεί μέλος επιτροπής εμπειρογνωμόνων σε ιατρικά θέματα του Υπουργείου Ανάπτυξης. Το 2006 εκλέγεται Δημοτικός Σύμβουλος Γέρακα και διατελεί Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου ως το 2010. Έκτοτε εκλέγεται συνεχώς δημοτικός σύμβουλος και είναι Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παλλήνης. Τον Ιανουάριο καθώς και τον Ιούνιο του 2015 συμμετείχε στις βουλευτικές εκλογές, με υψηλή σειρά σταυροδοσίας. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΑΙΤΗ)

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Γεννήθηκε το 1960 στο Τορόντο του Καναδά με καταγωγή από τον Γέρακα. Παντρεμένη με δυο παιδιά. Έχει σπουδάσει στο Εμπορικό Λύκειο Τορόντο, Κάμερ κομμωτικής. Μετεκπαιδευτικά σεμινάρια: Μιλάνο Βαρκελώνη-Λεμεσός-Ελσίνκι-Δουβλίνο. Επαγγελματική: Μαιευτήριο Έλενας,  Μικροβιολογικό Αμπελόκηποι-Γέρακας, Ελληνικός Ραδιοφωνικός Σταθμός Τορόντο, Ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου από το 1989 έως και σήμερα, Εκπαιδεύτρια κομμωτικής σε προγράμματα επιμόρφωσης ΛΑΕΚ – ΟΑΕΔ. Το 2014 εξελέγη σύμβουλος στο Τοπικό Συμβούλιο Γέρακα. Στηρίζοντας την αλληλεγγύη, αλήθεια και διαφάνεια, στο πρόσωπο του δημάρχου μας θεωρώ υποχρέωση και τιμή μου να είμαι σύμμαχος στον αγώνα του ώστε να αποπερατωθούν τα έργα του.

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Γεννήθηκα στη Δάφνη Ναυπακτίας το 1959 και κατοικώ στο Γέρακα από το 1999.Εργάστηκα από το 1984 στον ΟΑΕΕ μέχρι το 2012,οπότε και συνταξιοδοτήθηκα. Υπήρξα ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου των Αιτωλοακαρνάνων Γέρακα και στον οποίο είμαι πρόεδρος από το 2016.Έχω διατελέσει Γραμματεία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα και πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 1ου Γυμνασίου Γέρακα. Από  το 2007 μέχρι και το 2016 υπήρξα Ταμίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Γέρακα ‘’Η ΠΗΓΗ’’. Συμμετείχα σε δράσεις διανομής προϊόντων χωρίς μεσάζοντες και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο. Είμαι παντρεμένος με την Ζωή Περγαντή και έχω τρία παιδιά: τον Παντελή, την Κατερίνα και την Κωνσταντίνα.

ΤΕΤΡΑΔΗ ΚΟΡΙΝΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Γεννηθείσα στον Γέρακα. Απόφοιτη του 1ου Γενικού Λυκείου Γέρακα με κατεύθυνση “Τεχνολογική Πληροφορική και Υπηρεσιών”. Απόφοιτη του ΙΕΚ ΑΛΦΑ με ειδικότητα “Τεχνολογία και Έλεγχο Τροφίμων και ποτών”. Παρακολούθηση επαγγελματικού προγράμματος για τις “Βασικές αρχές υγιεινής και ασφαλείας τροφίμων” με βεβαίωση ΕΟΠΠΕΠ.

Συνεχίζω να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου μέσω της παρακολούθησης επιστημονικών συνεδρίων της ειδικότητας μου, ομιλώ την αγγλική γλώσσα, γνωρίζω την χρήση εφαρμογών γραφείου και εργάζομαι ως Ιδιωτική Υπάλληλος.

Ασχολούμαι με την γυμναστική, την μουσική και τα ταξίδια και θεωρώ πως οι ικανότητες μου στην επικοινωνία και οργάνωση σε συνδυασμό με την διάθεση μου να προσφέρω στα κοινά θα με βοηθήσουν να συμβάλλω στον κοινό μας στόχο για μια ακόμη καλύτερη πόλη, μια πόλη για την νεολαία, μια πόλη για όλους.

ΤΡΙΧΩΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ονομάζομαι Τριχώνα Δήμητρα και είμαι 34 χρονών. Έχω σπουδάσει Νοσηλευτική στα ΤΕΙ, πήρα το πτυχίο της ΑΣΠΑΙΤΕ, απέκτησα την πιστοποίηση γνώσης συστήματος γραφής και ανάγνωσης Τυφλών Braille,  παρακολούθησα όλο τον κύκλο της νοηματικής γλώσσας των κωφών και απέκτησα το 2015 το Μεταπτυχιακό μου δίπλωμα στις Επιστήμες Αγωγής- Ειδική Εκπαίδευση. Εργάστηκα στον χώρο της υγείας και έπειτα έως και σήμερα σε σχολεία της Ειδικής Αγωγής, ως σχολική νοσηλεύτρια. Είμαι κάτοικος του Δήμου μας από το 2002, γνωρίζω τα προβλήματα της πόλης μας, και ενδιαφέρομαι  για την αντιμετώπιση τους και την δρομολόγηση λύσεων τους. Ενώνω την καλή μου διάθεση και τον ζήλο μου,  με την δύναμη του Δήμαρχου μας Θανάση Ζούτσου και τον συνδυασμό “Ανθούσα-Γέρακας – Παλλήνη – Μια Πόλη για Όλους” για να κάνουμε το Δήμο μας ακόμα καλύτερο.

ΤΣΙΤΖΙΚΑΚΗ ΑΣΠΑΣΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Αποφοίτησα από τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου με άριστα και έλαβα μέρος σε πολλές παραγωγές στο θέατρο, τον κινηματογράφο στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση. 

Το 2014 με τιμήσατε με την ψήφο σας, και εκλέχτηκα Δημοτική  Σύμβουλος Παλλήνης με το συνδυασμό του δημάρχου Αθανάσιου Ζούτσου. 

Είμαι Αντιπρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής.

Διοργάνωσα τους “Δρόμους Πολιτισμού” στο Οινοποιείο Πέτρου Παλλήνης. Κάνω μαθήματα θεάτρου στα παιδιά σας εδώ και 9 χρόνια στα προγράμματα του Δήμου μας. Επιλέγω πάντα να μελετάμε κλασικούς συγγραφείς πιστεύοντας ότι το όφελος των παιδιών είναι μεγάλο όταν έρχονται σε επαφή με μεγάλα έργα. Παράλληλα στην ομάδα ενηλίκων, επιλέγουμε και ανεβάζουμε έργα, που παρουσιάζονται στους συμπολίτες μας. 

Δεν έχω κατοικίδιο, αλλά ταΐζω συστηματικά τα αξιοπρεπή αδέσποτα που γνωρίζω.

ΧΑΝΟΥΣΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ( ΘΑΝΟΣ)

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Γεννήθηκα στην Αθήνα και από το 2008 είμαι μόνιμος κάτοικος του Δήμου Παλλήνης.

Πτυχιούχος Φυσικός-Πυρηνικός Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στην Πυρηνική Τεχνολογία και εξειδίκευση σε θέματα Ακτινοπροστασίας στο Διεθνή Οργανισμό Ατομικής Ενέργειας.

Εργάστηκα  στο Ερευνητικό Κέντρο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος ως υπεύθυνος Ραδιολογικής Ασφάλειας του Κέντρου και του Ερευνητικού Αντιδραστήρα.

Από τα φοιτητικά μου χρόνια μέχρι σήμερα ανέπτυξα δράση σε επαγγελματικούς ,συνδικαλιστικούς και επιστημονικούς φορείς.

Διατέλεσα Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο Ερευνητικό Κέντρο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, Γενικός Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Ερευνητικά Κέντρα και  είμαι μέλος του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Διαφάνειας.

Είμαι παντρεμένος με την Αδαμαντία Μπιμπίρη Δικηγόρο και έχουμε  δύο κόρες την Ίριδα (1989) Γιατρό Γυναικολόγο και την Ηλέκτρα (1993) Κοινωνική Λειτουργό-Ειδική Παιδαγωγό.

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Γεννήθηκε το 1958 στη Βάχλια Αρκαδίας. Απόφοιτος Γυμνασίου, κατοικεί στον Γέρακα από το 1976.

Είναι παντρεμένος με την Σταυρούλα Ηλιοπούλου και έχουν μία κόρη.

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας στον κλάδο της Οικοδομής.

ΨΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Γεννήθηκε το 1954 στη Χώρα Μεσσηνίας και από το 1998 είναι μόνιμος κάτοικος Γέρακα. Σε ηλικία 21 ετών μετακόμισε στη Νέα Υόρκη όπου ξεκίνησε την καριέρα του και εργάστηκε για 6 συναπτά έτη. Το 1981 ο νόστος για την πατρίδα τον έκανε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ξεκινήσει την επιχειρηματική του δραστηριότητα ως εισαγωγέας σε χονδρική και λιανική πώληση ηλεκτρικών ειδών. Έτσι, από το 1982 έως και σήμερα διατηρεί επιχείρηση στην περιοχή του Βύρωνα, η οποία ειδικεύεται πλέον σε πιο διευρυμένο αντικείμενο με ηλεκτρικά είδη, φωτισμό, μικρο-έπιπλα και διακόσμηση. Είναι παντρεμένος με τη Μαίρη Βεκελίδου, η οποία εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση, και έχουν δύο κόρες, την Αντζελίνα, καθηγήτρια πιάνου και Γεωλόγο και την Εβίτα, οικονομολόγο, εκπαιδευτικό και ακαδημαϊκή ερευνήτρια.