Υποψήφιοι Γέρακα

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1983 και από τότε είναι μόνιμος κάτοικος Γέρακα . Συμμετέχει στα κοινά της αγαπημένης του πόλης είτε μέσω Συλλόγων ( Πολιτιστικός Σύλλογος ¨Ο Γαργηττός¨ , πολιτιστικά –θεατρικά δρώμενα ) ,είτε μέσω του Δήμου ( δημοτικές δράσεις ) , από μικρό παιδί. Το 2006 ήταν υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στον πρώην Δήμο Γέρακα  , ενώ εκλέχτηκε πρώτη φορά το 2010 ως Τοπικός Σύμβουλος Γέρακα , κατέχοντας τη θέση αυτή έως και σήμερα. Έχει σπουδάσει Μηχανολόγος Μηχανικός. Εργάζεται σε εταιρεία που ειδικεύεται στην Αρχιτεκτονική Ακουστική και στην Αντικραδασμική Τεχνολογία.

ΑΣΣΑΡΙΩΤΑΚΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Η Ασσαριωτάκη Μυλωνογιάννη Βικτωρία γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Κατέχει πτυχίο πολιτισμολόγου και εργάζεται  ως στέλεχος φαρμακευτικών εταιρειών. Συμμετείχε ως αθλήτρια στα τμήματα βόλεϊ, στίβου και υδατοσφαίρισης του Ο.Φ.Ηρακλείου με διακρίσεις σε Παγκρήτιο και Πανελλήνιο επίπεδο. Έχει πλούσια εθελοντική δράση σε ομάδες με κύριο άξονα τα παιδιά και τις ευπαθείς ομάδες.

Μετακόμισε στο Γέρακα πριν τρία χρόνια με την οικογένεια της. Άμεσα δραστηριοποιήθηκε στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 6ου Νηπιαγωγείου Γέρακα ως πρόεδρος και στη συνέχεια ως μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Γέρακα.

Η αγάπη της για το Γέρακα , τους ανθρώπους του και τα παιδιά ήταν το έναυσμα για να αποδεχθεί την πρόταση του Δημάρχου Αθ. Ζούτσου να είναι υποψήφια κοινοτική σύμβουλος στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

ΒΑΤΣΙΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο Μιχάλης Βατσίλας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973 και εργάζεται στον ΟΑΣΑ. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά ηλικίας 13 και 15 ετών. Το 2004 επέλεξε την περιοχή του Γέρακα ως τόπο διαμονής της οικογένειάς του, οραματιζόμενος μια ποιοτική ζωή σε μία αστική περιοχή με όμορφο φυσικό περιβάλλον και προοπτικές ανάπτυξης. Το ενδιαφέρον του για την περιοχή αποδεικνύεται έμπρακτα με την συμμετοχή του σε τοπικούς και σχολικούς συλλόγους και την ενασχόλησή του με τα πολιτιστικά δρώμενα. Σε μία εποχή μεγάλων οικονομικών και κοινωνικών αντιξοοτήτων διεκδικεί με υπευθυνότητα έναν Δήμο ακόμα πιο ανθρώπινο και φιλόξενο, με βαθύ κοινωνικό χαρακτήρα που θα «αγκαλιάζει» με θέρμη και ζέση τους δημότες του, ιδιαίτερα τα παιδιά και τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας.

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Γεννήθηκε στο Μόντρεαλ με καταγωγή από την Μεσσηνία.

Σπούδασε Νοσηλευτική και διαθέτει 25 έτη εργασιακής εμπειρίας. Τα τελευταία 15 χρόνια εργάζεται στο αναισθησιολογικό τμήμα του Οφθαλμιατρείου Αθηνών όπου διατηρεί και την θέση Αντιπροέδρου στο Σωματείο.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων Νοσηλευτικής, Διοίκησης, Ψυχολογίας.

Το 2005, έχοντας αποκτήσει δύο αγόρια, μετακομίζει στον Γέρακα και αρχίζει την ενασχόληση με το συλλογικό γονεϊκό κίνημα.

Για 5 χρόνια ως πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων &  Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου

Γέρακα προσφέρει σημαντικό έργο υλοποιώντας πρωτοποριακές δράσεις (Be my Hero, Life Coaching, πρώτες βοήθειες, ενημερώσεις Ψυχολόγων, Γεύμα Αγάπης, υποστηρίξεις προγραμμάτων σχολείων, κλπ).

Είναι εκλεγμένος εκπρόσωπος της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων, μέλος Δ.Σ. της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και προσφέρει εθελοντική εργασία σε διάφορες δραστηριότητες του δήμου.

ΖΩΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Είμαι ο Γιώργος Ζώης, 27 χρονών και είμαι κάτοικος  Γέρακα από το 1999 με καταγωγή από την Ήπειρο. Έχω γεννηθεί στην Κολωνία της Γερμανίας στην οποία έχω ζήσει ανά διαστήματα. 

Έχω σπουδάσει οικονομικά στο Ε.Κ.Π.Α ( Εθνικό και Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών— «Οικονομικό Νομικής» ) και είμαι κάτοχος  MBA ( Μεταπτυχιακό στην διοίκηση επιχειρήσεων ).

Έχω εργαστεί ως ελεύθερος επαγγελματίας καθώς και ως οικονομολόγος  στον ιδιωτικό τομέα.

Σκοπός μου είναι να προσφέρω τα μέγιστα στην τοπική κοινωνία.

Η προεκλογική μου προσπάθεια δεν θα επιβαρύνει σε καμία περίπτωση το περιβάλλον. ( Δεν θα τυπώσω προεκλογικά φυλλάδια και οι προεκλογικές- επαγγελματικές μου κάρτες θα είναι από ανακυκλώσιμο υλικό)

ΚΑΚΛΙΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Κάτοικος Γέρακα από το 1999, Κρητικής  καταγωγής.

Παντρεμένος με την Ελένη Παπαλελούδη, έχουμε αποκτήσει δύο γιούς, που σήμερα τους καμαρώνουμε  φοιτητές.  Ως ηλεκτρονικός μηχανικός συμμετέχω στην επαγγελματική-επιστημονική εκπαίδευση μηχανικών και διευθύνω τον τομέα Βιοϊατρικής τεχνολογίας στο Νοσοκομείο Άγιος Σάββας.

Οι κοινωνικές μου δράσεις στον Δήμο μας, αφορούν στη συμμετοχή μου στον τοπικό σύλλογο Κρητών « Ή ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ» και  ως εκλεγμένου Προέδρου Συλλόγων στα σχολεία, 2ο Νηπιαγωγείο, 5ο Δημοτικό,3ο  Γυμνάσιο,2ο  Λύκειο. Απόρροια αυτών η λειτουργία μου ως Αντιπροέδρου στην Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Παλλήνης την οποία επίσης εκπροσωπούσα στη Δευτεροβάθμια σχολική Επιτροπή τα έτη 2013-15.

Προτεραιότητες μου: Η ασφαλής διαβίωση μας, οι αισθητικές και εικαστικές  παρεμβάσεις στις γειτονιές, η παροχή περισσότερων παροχών στην εκπαιδευτική κοινότητα,  ο Πολιτισμός και η Ελεύθερη Έκφραση.

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο Μάνος Καραγιάννης γεννήθηκε στην Αθήνα  το 1970 και από το 1975 ζει μόνιμα στο Γέρακα. Έχει πλούσια επαγγελματική εμπειρία στο χώρο της πώλησης ηλεκτρικών οικιακών συσκευών καθώς επί σειρά ετών έχει εργαστεί σε αντίστοιχες εταιρείες. Το ενδιαφέρον του για τα κοινά του Γέρακα είναι μεγάλο , όπου αποδεικνύεται έμπρακτα όχι μόνο απ ΄την ενεργή συμμετοχή του σε αυτά , αλλά και από την ανάδειξη αυτών μέσω ηλεκτρονικής σελίδας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης που ο ίδιος έχει δημιουργήσει.

ΚΟΛΛΑΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Μεγάλωσε στο Μαρούσι και κατάγεται από την Τήνο. Μετά την ολοκλήρωση της δευτεροβάθμιας εκπάιδευσης, σπούδασε σχεδιάστρια στην Α.Κ.Τ.Ο. και εργάσθηκε για οκτώ χρόνια ως προϊσταμένη παραγωγής σε βιομηχανία μηχανολογικών κατασκευών και στη συνέχεια για  άλλα οκτώ σε οικοδομική κατασκευαστική εταιρεία. Το 2012, αποφοίτησε από τη σχολή Φυσικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου. Σήμερα παρακολουθεί στο ίδιο πανεπιστήμιο, μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στη Διαχείριση Αποβλήτων. Είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Μπακατσιά, μηχανολόγο – μηχανικό, και έχουν ένα αγόρι 9 χρονών.

ΚΟΜΝΗΝΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός MSc με μεταπτυχιακές σπουδές στο Kingston University London στα «Προηγμένα Βιομηχανικά Συστήματα Παραγωγής».

Το 2017 εκπόνησα την Διπλωματική μου Εργασία για την ενεργειακή αξιοποίηση των απορριμμάτων του Δήμου Παλλήνης.

Εργάζομαι ως Μελετητής και Επιβλέπων Μηχανικός σε Εσωτερικές Εγκαταστάσεις Φυσικού Αερίου, καθώς επίσης είμαι μέλος του Επιστημονικού & Επαγγελματικού Ενιαίου Φορέα Οργάνωσης και Εκπροσώπησης Μηχανικών του Τεχνολογικού Τομέα Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Τα τελευταία 7 χρόνια διαθέτω το komninakis.blogspot.gr, όπου κάθε δημότης μπορεί να επισκευθει και να ενημερωθεί για τα δρώμενα της πόλης μας.

Γεννήθηκα το 1989 στην Αθήνα και κατοικώ στον Γέρακα από το 1992. Το 2014 σε ηλικία 25 ετών συμμετείχα για πρώτη φορά στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές και εκλέχθηκα τρίτος σε σταυρούς προτίμησης στο Τοπικό Συμβούλιο Γέρακα.

ΚΟΥΤΡΑ-ΣΤΕΦΑΝΗ ΒΙΒΗ

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Κατάγομαι από την Λαμία. Γεννήθηκα και κατοικώ στον Γέρακα όλα τα χρόνια μέχρι και σήμερα. Είμαι παντρεμένη με τον Ιωάννη Στεφανή και μητέρα δύο υπέροχων παιδιών. Ασχολούμαι πολλά χρόνια με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων σε όλες τις σχολικές βαθμίδες, προσπαθώντας πάντα το καλύτερο.

Φέτος θέλησα να θέσω υποψηφιότητα στο Κοινοτικό Συμβούλιο Γέρακα στο πλευρό του υποψήφιου και νυν δημάρχου Αθανάσιου Ζούτσο ώστε να συνεισφέρω να υλοποιηθούν περισσότερες ιδέες και έργα που αφορούν όλους τους κατοίκους του Γέρακα.

Θα ήθελα σε αυτήν την προσπάθειά μου να ζητήσω την στήριξή σας για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, με ένα δήμαρχο που νοιάζεται για τους συμπολίτες του.

ΜΑΖΙΤΣΟΣ ΦΩΤΙΟΣ

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Είναι μόνιμος κάτοικος του Γέρακα από το 1970. Από το 1974, είναι μέλος του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου “η Πηγή”, όπου διετέλεσε αντιπρόεδρος και πρόεδρος του Συλλόγου. Είναι εκδότης της εφημερίδας “Η φωνή του Γέρακα”. Πρωτοστάτησε για την ίδρυση της Κοινότητας του Γέρακα. Από το 1983, εκλέγεται συνεχώς σε όλες τις Δημοτικές εκλογές. Διετέλεσε επί 12 συνολικά χρόνια πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδήμαρχος. Παράλληλα διετέλεσε πρόεδρος Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων σε Νηπιαγωγείο, Γυμνάσιο και Λύκειο, καθώς και πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας. Από το 2011 έως το 2014 ήταν Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της ΔΕ Γέρακα και από το 2014 έως σήμερα Αντιπρόεδρος.

ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο Σταύρος Πανόπουλος γεννήθηκε στο Γέρακα το 1995. Είναι παιδί του Νίκου Πανόπουλου ηλεκτρολόγου και της Κωνσταντίνας Καφενζή νηπιαγωγού στο 3ο Νηπιαγωγείο Γέρακα. Τελείωσε τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση στο 1ο Λύκειο Γέρακα και σήμερα είναι προπτυχιακός  φοιτητής στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο στο τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού (Logistics). Ασχολείται με τον αθλητισμό ως ποδοσφαιριστής στις ομάδες της Παλλήνης, Γέρακα, Ανθούσας, ενώ έχει διακριθεί με τη φανέλα του Γέρακα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Σάλας (Futsal) κατακτώντας την τρίτη θέση. Συμμετέχει ενεργά σε αθλητικές δραστηριότητες του Πανεπιστημίου.

ΣΕΡΒΟΥ ΜΑΡΙΕΤΤΑ

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Η Μαριέττα Σέρβου είναι Φιλόλογος – Εκπαιδευτικός- Πτυχιούχος Φιλοσοφικής Σχολής .

 Ζει στον Γέρακα από το 2003, είναι παντρεμένη και μητέρα δύο τέκνων.

Από το 1997 και μέχρι σήμερα   εργάζεται σε Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης  προετοιμάζοντας μαθητές  πανελλαδικών εξετάσεων.

Από το 2014  διδάσκει εθελοντικά  και στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Παλλήνης.

Ιδρυτικό μέλος και γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του (7ου Νηπιαγωγείου Γέρακα (2012).

Γραμματέας Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα(2014).

Είναι Μέλος της Εξελεγκτικής  Επιτροπής του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού σχολείου Γέρακα (2018).

Η ειλικρίνεια και το ανεξάρτητο πνεύμα είναι κίνητρα για τη συμμετοχή της στην τοπική αυτοδιοίκηση. Η αγωνιστική της διάθεση βεβαιώνεται με την ενεργό της δράση στα κοινά.

ΣΟΥΛΙΩΤΗ ΕΙΡΗΝΗ

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Γεννήθηκα στο Κλειδί της Άρτας και είμαι κάτοικος του Δήμου Παλλήνης-Γέρακα. Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά. Κατέχω πολυετή εμπειρία στη Διοίκηση του Δημόσιου Τομέα και συγκεκριμένα στον κλάδο Υγείας στην Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου.

Συντάσσομαι με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια του Αθανασίου Ζούτσου, για ένα νέο ξεκίνημα και θέληση να βελτιώσουμε τη ζωή στο Δήμο μας.

ΣΤΑΥΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Γεννήθηκα στο χωριό Γριάζδανη  της Βορείου Ηπείρου στις 23/07/1963. Αποφοίτησα από το Δημοτικό και γενικό Λύκειο και μετά συνέχισα τις σπουδές μου στο πολυτεχνείο των Τιράνων στο κλάδο Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων (1984-1989 ). Μετά από τις σπουδές μου εργάστηκα ως υπευθύνως μηχανικός σε κρατική επιχείρηση παραγωγής ηλεκτρικής ενεργείας ( υδροηλεκτρικός σταθμός ) .

Το 1997 εγκαταστάθηκα στην Αθήνα και εργάστηκα σε μεγάλες εταιρίες ηλεκτρομηχανολογικών έργων .Το 2000 αναγνώρισα το πτυχίο ως ισότιμο από το ΔΙ.Κ.Α.Τ.Σ.Α. και το 2001 απέχτησα άδεια ασκήσεως επαγγέλματος μηχανικού . Είμαι μέλος τεχνικού επιμελητήριου Ελλάδος από το 2001 και διατηρώ ατομική επιχείρηση  (Τεχνικό γραφείο ) .

Είμαι κάτοικος  Γέρακα από το 2007 και είμαι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος με τον συνδυασμό  Μια πόλη για όλους .

ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Γεννήθηκα το 1973 και μεγάλωσα στην Παλλήνη σε εξαμελή οικογένεια, όπου τότε δεν υπήρχαν υποδομές πόλεως. Αργότερα αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε με γρήγορους ρυθμούς με σχολεία, πλατείες, παιδικές χαρές, ασφαλτόδρομους.

Παντρεύτηκα το 1999 τον Αντώνη Νήρο και εγκαταστάθηκα στο τότε Δήμο Γέρακα και αποκτήσαμε δύο κόρες το 2005. Ασχολήθηκα πολύ με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα όπου συνεργάστηκα με τον Δήμαρχο Αθαν. Ζούτσο, ο οποίος υλοποίησε όλες τις ανάγκες του σχολείου και κατάφερε να συντηρήσει όλες τις εγκαταστάσεις του Δήμου αξιοπρεπώς.

Όλα αυτά τα χρόνια που μένω στον Γέρακα βλέπω μία συνεχή ανάπτυξη και επιθυμώ και εγώ, να συμβάλλω, στη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση της πόλης μου.

ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Γεννήθηκα το 1970 στην Νίκαια του Πειραιά και από το 1971 κατοικώ μόνιμα στον Γέρακα. Επαγγελματίας οδηγός στα αστικά μέσα μαζικής μεταφοράς του Ο.Σ.Υ. Είμαι παντρεμένος με την Άννα Κουνέλη που εδώ και πέντε συναπτά έτη διατελεί Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα (2014-2017) και του 8ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα (2017 έως σήμερα) Αντίστοιχα. Έχω τρεις κόρες 14 ετών, 12 ετών και 9 ετών αντίστοιχα. Στέκομαι δίπλα σ’ ένα Δήμαρχο γεμάτο αγάπη, συνεχές έργο, κοινωνική προσφορά στον τόπο και τους συμπολίτες μας, τα οποία αποτελούν σοβαρή παρακαταθήκη για την συνέχεια του έργου του. Στηρίζω τον κο Ζούτσο Αθανάσιο γιατί εμείς αλλά κυρίως τα παιδιά μας αξίζουμε ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, μια πόλη αλληλεγγύης και Δημιουργίας.