Υποψήφιοι Παλλήνης

ΓΚΟΝΟΥ-ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς. Ασχολήθηκε στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση ως καθηγήτρια Πολιτικής Οικονομίας. Υπήρξε συγγραφέας σχολικών βοηθημάτων, το πρώτο σε ηλικία 22 ετών, εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας.

Από το 1996 κατοικεί στην Κάντζα Παλλήνης. Από το 2002 και μέχρι σήμερα ασχολείται με κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις.

Υπήρξε Πρόεδρος του ΔΣ του ΦΕΣ «Η ΚΑΝΤΖΑ» και υπεύθυνη έκδοσης της τοπικής εφημερίδας «Η ΚΑΝΤΖΑ» (2004-2007). Διετέλεσε Πρόεδρος του Πνευματικού και Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Παλλήνης (2006 – 2010). Υπήρξε Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου των Φίλων της Πατριαρχικής Μεγάλης του Γένους Σχολής.

Σήμερα είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Μεσσηνίων Παλλήνης , Μέλος του ΔΣ ΦΕΣ «Η ΚΑΝΤΖΑ» και Μέλος του ΔΣ της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού – Πολιτισμού – Περιβάλλοντος Δήμου Παλλήνης.

ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ ΘΑΛΕΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ονομάζομαι Ευθυμιάδου Θάλεια. Γεννήθηκα στον Πειραιά και μεγάλωσα στην Ν.Ιωνία.Προέρχομαι από οικογένεια με Μικρασιατικές ρίζες και με μεγάλη διαδρομή στον χώρο της τοπικής Αυτοδιοίκης.

Σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων και έχω εργαστεί σε διοικητικές θέσεις στον Εθνικό Οργανισμό Κοινωνικής Φροντίδας (ΕΟΚΦ –ΠΙΚΠΑ)  καθώς και στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελ.Βενιζέλος.

Σήμερα απασχολούμαι ώς Διοικητική Γραμματέας σε Εκπαιδευτικό Οργανισμό.

Είμαι παντρεμένη με τον Δημήτρη Χρονάκη και κατοικώ στην Παλλήνη απο το 2006.

Στόχος μου είναι να συνδράμω στη βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητας των συμπολιτών μου και να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης τους.

ΖΑΧΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Σπούδασα Τεχνολόγος – Δοµικός και εργάσθηκα στην Τ.Υ. του Ε.Μ.Π., απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκα ως Προϊστάµενος Γραφείου Συντήρησης. Κατάγοµαι από την ΝΕΡΑΪΔΑ-ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ-ΤΡΙΚΑΛΩΝ. Διετέλεσα Γ.Γ. της Οµοσπονδίας Ασπροποτάµου. Υπηρέτησα επί σειρά ετών ως Γ.Γ. και Αντιπρόεδρος  του Συλλόγου Θεσσαλών Μεσογείων, «Ο ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ». Το 1998 εκλέγοµαι πρώτος σε ψήφους Κοινοτικός Σύµβουλος στη Δ.Κ. ΝΕΡΑΪΔΑΣ και για 4 χρόνια υπηρέτησα τα κοινά από τη θέση του Αντιπροέδρου. Διετέλεσα επί σειρά ετών Αντιπρόεδρος και Ταµίας στο Σύλλογο Διοικητικού Προσωπικού του Ε.Μ.Π. και µέλος της Ομοσπονδίας Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθµιας Εκπαίδευσης. Έχω διατελέσει Αντιπρόεδρος Α΄ Βάθµιας Εκπαίδευσης του Δήµου Παλλήνης. Είμαι Αντιπρόεδρος Συνταξιούχων Ε.Μ.Π.

ΖΙΝΕΛΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Κατάγομαι από την Ήπειρο, μεγάλωσα και ζω στην Παλλήνη με τους δυο υπέροχους γιους μου τον Φώτη και Παρι Σκαμνέλο. Αποφοίτησα από το Χημικό τμήμα του ΑΠΘ και έχω μεταπτυχιακά στην Οινολογία και στην Διδακτική.  Με  χαρά υπηρετώ ως  Παιδαγωγός-Χημικός στο 1ο λύκειο Παλλήνης. Είμαι εθελόντρια, εδώ και πολλά χρόνια, σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις (Ολυμπιακοί, ΣΕΓΑΣ),στην Πολιτική Προστασία, στα προγράμματα δια Βίου, στο  Κοινωνικό Φροντιστήριο, στην Αιμοδοσία.

 

Εκλέγομαι δημοτική σύμβουλος από το 1998. Στη διάρκεια των 21 ετών συνεχούς θητείας μου έχω υπηρετήσει μέσα από τα Δομές Διοίκησης του Δήμου την Παιδεία, τον Αθλητισμό, το περιβάλλον.

 

Από θέσεις ευθύνης υπηρέτησα την περίοδο 2003-2004 ως Αντιδήμαρχος Διοικητικών-Οικονομικών Υπηρεσιών και Παιδείας (με πρώτη εφαρμογή του διπλογραφικού συστήματος), το 2003-2006 ως υπεύθυνη Παιδείας(με πρώτη εφαρμογή των προγραμμάτων δια Βίου Μάθησης στον Δήμο Παλλήνης), το διάστημα 2014-2016 ως  Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης και το 2013-2017  (παράλληλα με την εργασία μου) τα θέματα  Δημόσιας Υγείας και περιβαλλοντικής Πολιτικής ως  εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος.

Από το 2017 μέχρι σήμερα ως Αντιδήμαρχος, καταβάλω προσπάθεια ανάδειξης όλων των θεμάτων που αναφέρονται στα θέματα Δημόσιας Υγείας, Περιβαλλοντικής Πολιτικής και Ισότητας.

ΚΑΚΑΜΠΟΥΚΗ-ΔΕΝΔΡΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΚΑΠΟΥΡΑΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα απ’ όπου και κατάγομαι, το 1995 και αποφοίτησα από το Γενικό λύκειο Παλλήνης ‘’Pierre de Coubertin’’ 2013. Σπούδασα βοηθός Ιατρικών εργαστηρίων στα ΙΕΚ Σιβιτανείδιος οπου και ολοκλήρωσα την πρακτική μου άσκηση στο Γενικό νοσοκομείο ΚΑΤ. Εργάστηκα για αρκετό διάστημα ως αεροσυνοδός εδάφους στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών << ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ>>. Συνεχίζω να απασχολούμαι σαν ιδιωτική υπάλληλος.

ΚΑΡΑΜΕΣΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Γεννήθηκα το 1951 στο Αίγιο όπου και τελείωσα τις σπουδές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Σπούδασα στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών στο Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης. Κατοικώ στην Παλλήνη από το 2009, είμαι παντρεμένος με την Βασιλική Κούτσικου, καθηγήτρια γαλλικής γλώσσας και πατέρας δύο παιδιών, του Νικολάου, Αρχιτέκτονα Μηχανικού και της Καλλιόπης, δικηγόρου, αποφοίτου της Νομικής Σχολής Αθηνών. Εργάστηκα ως ελεύθερος επαγγελματίας στις μελέτες και κατασκευές ιδιωτικών και δημόσιων έργων έως το 1981, οπότε και διορίστηκα στο Υπουργείο Δημοσίων Έργων. Υπηρέτησα σε θέσεις Διευθυντού και Γενικού Διευθυντού στην Νομαρχία Ανατολικής Αττικής, στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ανατολικής Αττικής και στην Περιφέρεια Αττικής. Μετά τη συνταξιοδότησή μου εργάστηκα ως σύμβουλος στη Διαχειριστική Αρχή των συγχρηματοδούμενων έργων από το ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Αττικής μέχρι το 2014.

ΚΑΤΑΠΟΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Γεννήθηκα το 1965 και το 1970 εγκαταστάθηκα με τους γονείς μου, τον γλύπτη Σπύρο Καταπόδη και την μητέρα μου Δήμητρα, στην Παλλήνη  όπου και συνεχίζω να κατοικώ.
Επί 25 και πλέον έτη έχω εργαστεί ως Τεχνικός Η/Υ και δικτύων, Προγραμματιστής και ΙΤ σε μεγάλες εταιρείες όπως Ανεμολογική, DataJust, ΕΡΤ,  WCI,  AudioTel, Nakas Group, Galanis Sports Data και άλλες μικρότερες.
Έχω συμμετάσχει στην δημιουργία και αναβάθμιση της Βιβλιονέτ, της πληρέστερης  Ελληνικής βάσης δεδομένων για το βιβλίο, ενώ έργο μου είναι μεταξύ άλλων και η διαδικτυακή  πλατφόρμα «Ενεργός Πολίτης» την οποία εξελίσσω συνεχώς και λειτουργεί στον Δήμο μας. 
Δεσμεύομαι να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις και γνώσεις έτσι ώστε να συνεχίσουμε να έχουμε Μια Πόλη για Όλους.

ΚΟΝΤΗ ΧΡΥΣΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Γεννήθηκα στην Αλεξανδρούπολη Έβρου.

Κατοικώ στην  Παλλήνη από το 2005.

Τελείωσα τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση στο Λύκειο Παιανίας

 Έχω μια κόρη 16 χρονών που φοιτά στο Α Λύκειο Παλλήνης.

Υπήρξα  Πρόεδρος και μέλος  Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στο Νηπιαγωγείο, Δημοτικό και Γυμνάσιο Παλλήνης.

Τίτλοι σπουδών:

Aπόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Πειραιά.
Kάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου  «Διεθνής  Διοικητική των Επιχειρήσεων» του ΑΕΙ Πειραιά Τ.Τ
Εργάζομαι στο χώρο της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης από το 1992 (πρώην ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ, νυν Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής)

Επίσης είμαι  εκλεγμένο μέλος του ΔΣ των  Υπαλλήλων  του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής επί σειρά ετών, καθώς και εκλεγμένο μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

ΚΥΡΟΓΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Παλλήνη όπου και τελείωσα το 1ο Γενικό Λύκειο.  Έχω σπουδάσει Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής. Εργάζομαι ως Ιδιωτικός Υπάλληλος. Είμαι πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης & μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργατικών Κατοικιών «Κηπούπολη». Αγαπώ την πόλη που ζω με τον σύζυγο μου Δημήτρη Φακιδάρη και τα τρία παιδιά μας  (15 χρονών  – 12 χρονών  και 10 χρονών) και θέλω το καλύτερο γι’αυτή. Στόχος μου είναι μέσα από την ενασχόλησή μου  με τα κοινά να προσφέρω ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας και τον τόπο που ζουν.  

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη περιοχή του σταθμού Λαρίσης. Το 1970 τελείωσα το 2ο Γυμνάσιο Αρρένων Αθηνών ( Χέιδεν και Αχαρνών). Το
1975 πήρα το πτυχίο του Αρχιτέκτονος-Μηχανικού από το Πολυτεχνείο του Παλέρμο. Από το 1976 ασχολούμαι ως ελεύθερος επαγγελματίας, Αρχιτέκτων-Μηχανικός και από το 1980 και ως εργολάβος Δημοσίων έργων. Μελέτησα και κατασκεύασα αρκετές δεκάδες ιδιωτικών κτηρίων και ασχολήθηκα από το 1995 έως το 2012 που συνταξιοδοτήθηκα με εναλλακτικές μορφές ενέργειας στα κτήρια. Στην Κάντζα έχω έρθει ως
παραθεριστής κάτοικος από το 1958 ενώ ως μόνιμος κάτοικος από το 1998.
Διετέλεσα πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων στο 2ο Λύκειο Παλλήνης το 2009-2010. Από το 1980 είμαι παντρεμένος με την Βασιλική Μαργαριτοπούλου και αποκτήσαμε 4 παιδιά (2 αγόρια και 2 κορίτσια).

ΛΕΒΑΝΤΗ ΜΑΡΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥ,ΒΟΥΛΙΟ

Είμαι Δημοτική Σύμβουλος Παλλήνης. Την περίοδο 2015-2019 ήμουν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΑΙΑΟΣΕ, συμβάλλοντας στην αξιοποίηση των ακινήτων που η εταιρεία διαχειρίζεται και στην εκπόνηση των ειδικών μελετών για την επεξεργασία νομοθετημάτων χωροταξικής ανάπτυξης τους. Εκλέχτηκα Δημοτική Σύμβουλος Παλλήνης το 2002, το 2006 και το 2010. Ασχολήθηκα κυρίως με την εποπτεία κτιριακών έργων και την προώθηση του χωροταξικού-πολεοδομικού σχεδιασμού παρακολουθώντας την ανάθεση, εκπόνηση και έγκριση πολεοδομικών μελετών. Εκλέχτηκα Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Είμαι πτυχιούχος της Αρχιτεκτονικής Σχολής του Istituto Universitario di Architettura di Venezia. Ως μέλος του ΤΕΕ από το 1987 ασκώ μέχρι σήμερα το επάγγελμα της Αρχιτέκτονος – Μηχανικού με έδρα το γραφείο μου στην Παλλήνη. Έχω εκπονήσει πληθώρα αρχιτεκτονικών μελετών, που έτυχαν αντίστοιχης αδειοδότησης και έχω επιβλέψει τα σχετικά κτιριακά έργα.

ΜΕΡΤΖΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Γεννήθηκε στην Κάντζα, όπου ζει μέχρι σήμερα. Είναι παντρεμένος με την Μαίρη Μουλαβασίλη και πατέρας δύο παιδιών.

Διευθυντής και Υπεύθυνος της Εντατικής Μονάδας του ΚΑΤ. Εκλεγμένος αντιπρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου ΚΑΤ 2018 – 2021. Εκλεγμένος γραμματέας της επιστημονικής επιτροπής του Νοσοκομείου ΚΑΤ 1995 – 2001. Εκλεγμένο αν. Μέλος στο ΔΣ Νοσοκομείου ΚΑΤ το 2009.

Από το 1991 μέχρι το 1998 διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου και 5ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης.

Ιδρυτικό μέλος και πρ. Αντιπρόεδρος της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων Παλλήνης.

Διετέλεσε Ά Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Φ.Ε.Σ. – Η ΚΑΝΤΖΑ.

Δημοτικός Σύμβουλος Παλλήνης 1999 – 2019

Αντιδήμαρχος Παλλήνης 2005 – 2006.

Πρόεδρος Οργανισμού Βρεφονηπιακών Σταθμών – ΚΑΠΗ Δήμου Παλλήνης το 2011.

Μέλος του Οργανισμού 2012 – 2019.

ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Γεννήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια από προσφυγική οικογένεια της Σμύρνης.

Απόφοιτος του  Μαθηματικού Τμήματος του Ε.Κ.Π.Α.

Εργάστηκε σαν Εκπαιδευτικός στην Ανατολική Αττική και στη Σχολή Αναβρύτων. 1995-1997 Προϊστάμενος Εκπαιδευτικών Θεμάτων στη Β΄ Αθήνας. 1997 -2015 Διευθυντής στο 1ο Γυμνάσιο Παλλήνης. Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Α΄-Γ΄ και της Ε΄ Ε.Λ.Μ.Ε.

Μέλος της Μαθηματικής Εταιρείας και Εθελοντής Καθηγητής στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Παλλήνης και της Ε΄ Ε.Λ.Μ.Ε.

Το 2014 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος και ορίστηκε Πρόεδρος του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας. Το 2016 ορίστηκε Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας, Πολιτισμού& Εθελοντισμού και Αναπληρωτής Δημάρχου.

Από το 1997 μέλος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης.

Είναι παντρεμένος με την Ελένη Παρασχάκη και έχουν δύο κόρες.

ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Γεννήθηκα   στην Χρυσαυγή Κοζάνης.

Σπούδασα  οικονομικά  στο πανεπιστήμιο  University of Southern New Hampshire (Η.Π.Α.) από όπου  αποφοίτησα αριστούχος το 1977. 

Η επαγγελματική μου καριέρα ξεκίνησε στην Αμερική  μέχρι το 1981 οπότε και μετακόμισα στη Παλλήνη.  Στην Ελλάδα συνέχισα την επαγγελματική μου σταδιοδρομία ως Ελεγκτής  σε πολυεθνική ελεγκτική εταιρεία και από το 1987 έχω διατελέσει  ανώτατο στέλεχος πολυεθνικών εταιρειών  ως Οικονομικός  και Γενικός  Διευθυντής.  Επίσης συμμετέχω σε Διοικητικό Συμβούλιο διαφόρων  εταιρειών.

Είμαι παντρεμένος με την Σωτηρία Κανάρη, πτυχιούχος  ΑΣΟΕΕ, και ανώτατο στέλεχος σε πολυεθνική εταιρία. Έχω δυο κόρες, την Αλεξάνδρα, Δικηγόρος,  και την Χριστίνα, Οικονομολόγος.

Είμαι από το 2014 Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου, Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης. Επίσης συμμετείχα και στο Δ.Σ. της Α΄ βαθμιας  σχολικής επιτροπής του Δήμου Παλλήνης.

ΠΟΛΙΤΟΥ (ΠΟΛΙΤΗ) ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Γεννήθηκα   στην Χρυσαυγή Κοζάνης.

Σπούδασα  οικονομικά  στο πανεπιστήμιο  University of Southern New Hampshire (Η.Π.Α.) από όπου  αποφοίτησα αριστούχος το 1977. 

Η επαγγελματική μου καριέρα ξεκίνησε στην Αμερική  μέχρι το 1981 οπότε και μετακόμισα στη Παλλήνη.  Στην Ελλάδα συνέχισα την επαγγελματική μου σταδιοδρομία ως Ελεγκτής  σε πολυεθνική ελεγκτική εταιρεία και από το 1987 έχω διατελέσει  ανώτατο στέλεχος πολυεθνικών εταιρειών  ως Οικονομικός  και Γενικός  Διευθυντής.  Επίσης συμμετέχω σε Διοικητικό Συμβούλιο διαφόρων  εταιρειών.

Είμαι παντρεμένος με την Σωτηρία Κανάρη, πτυχιούχος  ΑΣΟΕΕ, και ανώτατο στέλεχος σε πολυεθνική εταιρία. Έχω δυο κόρες, την Αλεξάνδρα, Δικηγόρος,  και την Χριστίνα, Οικονομολόγος.

Είμαι από το 2014 Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου, Δημοτικής Ενότητας Παλλήνης. Επίσης συμμετείχα και στο Δ.Σ. της Α΄ βαθμιας  σχολικής επιτροπής του Δήμου Παλλήνης.

ΣΜΕΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Πολιτικός Επιστήμονας – Διεθνολόγος, Υποψ. Διδάκτορας Παντείου Πανεπιστημίου. Η διπλωματική εργασία των μεταπτυχιακών σπουδών μου: «Τοπικά Σχέδια Δράσης για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη» βαθμολογήθηκε με Άριστα.

Υπήρξα δόκιμος ερευνητής του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων. Την περίοδο 2008 – 2011, εργάστηκα ως δημοσιογράφος. Από το 2012 έως το 2016, εργάστηκα στον τομέα της Επικοινωνίας Οργανισμών της Κοινωνίας των Πολιτών για την υλοποίηση Εθνικών & Ευρωπαϊκών Κοινωνικών Προγραμμάτων. Από το 2018, απασχολούμαι στον τομέα της Πολιτικής Επικοινωνίας.

Το 2010 εκλέχτηκα μέλος του Τοπικού Συμβουλίου Παλλήνης, στο οποίο διετέλεσα Πρόεδρος (2013-2014). Το 2014 εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Παλλήνης. Διετέλεσα Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (2014-2017). Το 2017 εκλέχτηκα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Γεννήθηκα και ζω στην Παλλήνη, με καταγωγή από την Πελοπόννησο και την Κεντρική Μακεδονία.

ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λέσβο. 

Κάτοικος Παλλήνης από το 1988.
Συμμετέχει από το 1974, στους αγώνες για Κοινωνική Δικαιοσύνη και Αλληλεγγύη.

Πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Είναι παντρεμένος με τη Βασιλική Τσιώλη του Αριστείδη από το Λεβίδι Αρκαδίας (Πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών ΕΚΠΑ – Δ/ντρια Υπουργείου Εργασίας) και πατέρας δύο ενήλικων παιδιών του Σταύρου (Οικονομολόγος) και της Κωνσταντίνας (Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ).
Στέλεχος και Διευθυντής Καταστημάτων Τραπεζών (1983-2014).

Μέλος Δ.Σ. Οργανώσεων Πολιτών (Σύλλογοι, Σύνδεσμοι, Ενώσεις, Ομοσπονδίες ) της Λέσβου και της Αττικής (1974 – 2010).

Πρωταγωνιστής της ίδρυσης και λειτουργίας Ένωσης Συλλόγων Γονέων Παλλήνης και Μέλος του Δ.Σ. (Πρόεδρος, Αντιπρόεδρος 1994-2004). Μέλος  Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ενώσεων Συλλόγων Γονέων Ανατολικής Αττικής (2000 – 2003. Δημοτικός Σύμβουλος  (2011-2019), Αντιδήμαρχος (2015-2019) Δήμου Παλλήνης.

ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥ,ΒΟΥΛΙΟ

Γεννήθηκα το 1972. Είμαι ιατρός ωτορινολαρυγγολόγος, μητέρα τριών παιδιών. Από το 2006 εργάζομαι στο ιατρείο μου στην Παλλήνη και στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, ενώ είμαι εθελοντής ιατρός στα Δημοτικά Ιατρεία Παλλήνης. Έχω πρόσφατα εκπαιδευτεί στον Ιατρικό Βελονισμό.

Αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή Αθηνών. Έχω εργαστεί στα Νοσοκομεία: Παίδων Η Αγία Σοφία, 251 Γενικό Αεροπορίας, Λαϊκό. Έζησα τα μαθητικά μου χρόνια στην Παλλήνη, ενώ κατοικώ σ’αυτήν με την οικογένειά μου εδώ και 20 χρόνια. Είμαστε οικογενειακώς εθελοντές στον Μαραθώνιο της Αθήνας. Είναι επιλογή να μένουμε σ’αυτήν την πόλη. Επιθυμία μου είναι μια πόλη που σέβεται τους κατοίκους και τους επισκέπτες της. Στην κατεύθυνση αυτή μπορώ να συμβάλλω, αφού στο Δήμο μας κινούμαι καθημερινά. Το όραμά μου είναι να είμαστε περήφανοι για την πόλη μας.